dålig bloggare

men när ja inte har barnen blir det inte av att ja skriver så värst mycket, händer inte så mycket ..
Min helg har vart lugn, ja ville igentligen in med barnen på Mora träsk men det va ju stefans helg, så typsikt och han åkte inte dit med dom, utan dom va på julmarknad istället,
ja har faktiskt inte gjort så jätte mycket, tvättat några maskiner tvätt, vart hos Johan och sett film..
Inte vart hemma många timmar inte :/

i dag har barnen fått vaccin sprutan .. o det hade gått bra, Adam berätta att puttet gjorde ont och att han vart ledsen men nu har han inte ont iaf och det känns jätte skönt,
Kl 15.00 hämta ja dom på dagis och det känns underbart att se hur glada dom blir när dom ser att jag kommer .. springer fram och kramar om mig, Underbart verkligen, o ja har verkligen saknat dom
I morgon ska ja jobba lite,
och onsdag till torsdag ska barnen sova vid stefan igen , vet ej om han slagit i huvudet eller om han förstod det ja sist sa till honom om att han måste bry sig lite mer om sina barn .. o umgås med dom lite i veckorna nu när han endå är hemma hela dagarna .. o det verkar han ha fattat .. fast kanske bara är tillfälligt, vad vet jag ..
skulle behövt vart inne på willys och handlat mat .. det ekar ganska rejäkt i frysen nu :/ men ska man ta bussen in?? njaaa.. tror inte de. ur fan ska ja göra ..


Mamma och Pappa är påväg till Elin och magnus nu och ja vill också åka med :(
saknar min syster vill verkligen träffa henne nu .. dop den 9 januari och jag ska dit om ja så ska simma över och gå sista kanske 15 milen så visst fan ska ja dit ..
ett måste!!! <3

Pappa helg

Ja i morse åkte barnen med sin pappa, kommer sakna dom riktigt riktigt mycket, visst erkänner ju att det e skönt att få egen tid bara för sig sj och göra de där man annars inte kan då man har barnen, men saknar dom riktigt riktigt riktigt mycket dessa helgen .. men barnen behöver sin pappa också,

vid 10 gick jag bort till Emily .. vi drack gott kaffe och prata om allt mellan himmel och jord, riktigt trevligt att umgås så där över en kopp kaffe, bestämde att vi skulle gå och titta i nya affären här i slite Gahms .. Mötte upp Anna och Havanna och det va riktigt riktigt kul att träffa dom igen, skönt att ha dom hemma och skönt att allt gått så bra,havanna är så duktig, och Anna henne får vi absolut inte glömma, Du är så otroligt stark i allt detta ! beundrar dig!

Hitta mycket fint där på Gahms mycket julklappar till barnen .. billigt va det med och det e väldigt bra me min lilla plånbok för tillfället,
Nu sitter ja här hemma och ska snart äta nått tänkte jag .. Laga mat när barnen inte e hemma e ingen höjdrare, så en varmt macka det e aldrig fel inte ..


Therese <3 tänker på dig massor .. Är det nått .. så finns jag .. jag har inga barn denna helg så behöver du eller familjen hjälp med något så finns jag här



Elin älskade syster .. saknar dej .. du e en beundransvärd människa.. Tänker på alla runt omkring dig när du är sjuk .. Beundrar dig, Är så otroligt STOLT att få vara just din syster .. Jag Älskar dig
!

hemma..

ja nu har jag jobbat färdigt och det e riktigt trevligt att jobba tillsammans med mina arbetskamrater, jag trivs så jädra bra .. känns ännu roligare att komma dit då man möts av kramar och stora leenden.. likaså dom gamla, att dom faktiskt kommer ihåg mig, pratar och frågar om mina barn ..
Ja mina barn, det e tomt här hemma nu .. dom e ju vid sin papps och saknar dom de gör jag verkligen , fast jag träffa dom senast i morse tog en extra lång mys framför tv:n i morse till bolibompa .. åt frukost framför tv:n ..
men Adam ville till sin pappa och då måste ja se till att han får vara med honom, en sak om han va 8 år kanske och kunde säga till på ett helt annat vis, hade kunnat ta telefonen ringt och sagt " Jag vill vara med dig idag/natt "

nu ska ja ut och kolla tvättid, sen diska .. ikväll vankas det väl film..

bye !

Skriver inte så ofta ..

Ibland kan det hända att jag slänger in kanske 2 inlägg om dagen och ibland inget alls på några dagar ..
Kan ju skriva lite om vad som hänt och komma skall .. Igår va ja vid läkaren med Alexandra, hon va jätte duktig, dom tog prover på henne och sa inte ett knyst, vart bara irriterad på lilla plåstret som satt där sen, fick utskriven ny medicin och antibiotika .. och fy fan va dyrt och väntan på apoteket va olidlig, jisses !!!!
Väl hemma fick barnen i sig lite mellis eftersom jag hämta dom innan mellis på dagis igår ..
dom vräkte i sig och mumsa så gott ..
På kvällen sågs de lite film, underbara Elin och Adde som låna ut dvd till mig :) ni ska få tillbax den :) lovar ..
i dag va tanken att efter barnen va lämnade på dagis skulle jag puttsa fönster .. men vad gör de JO det regnar ju ute.. suck .. gick istället en sväng mot lottas och handla Alexandras första julklapp för 59 kr .. billigt och bra, men ett städkitt som jag vet att hon kommer leka med ..
gick sen upp till Linda,Nora och Eddie som ja inte träffat sen Eddie va 2 veckor, va med nere vid bvc då Eddie skulle få sin vaccin spruta .. Nora ville sen att ja skulle med hem igen så följde med en stund tills det va dags att hämta barnen på dagis ..
Adam fick så mycket beröm i dag för hur han hade varit på samlingen, suttit med Alexandra i knät gjort rörelser tillsammans med henne och hjälpt henne, visat henne hur man skulle göra, och samtdigt sjöng så högt och fint :) Då blir man som mamma stolt, en riktigt duktig storebror som tar hand om sin lillasyster !
Nu sitter dom och mumsar BRAGO bokstavskex här i soffan .. urgulliga tillsammans när dom sätter den sidan till och jag myyyser riktigt ordentligt!!

ska snart gå till affären för att handla bröd och mjölk, och försöka komma på någon mat, men vad :/

Adam va sugen på blodpudding, så jaja billigt och de går snabbt, men jag e inte särskilt förtjust i just denna maträtt .. men finns knäckis :P

i morgon e det onsdag .. barnen ska till dagis, sen ska deras pappa hämta dom kl 15 och dom ska faktiskt sova där .. en extra natt .. för att adam ville de härom dagen med stefan hade inte " tid " som de så vackert heter, en arbetslös människa som ej har tid för sina barn .. pyttsan!!!!
men då vart Ja liiiiiite arg och tyckte att OM Adam ber om att få vara mer med honom ska han få vara de om S ändå e arbetslös .. det blevs sagt på familjerätten att det inte skulle gå lång tid mellan besöken .. vicket de gör .. han träffa dom inte oftare än varannan helg, tråkigt att Han är så oitressant, Han förlorar något .. något som e väldigt fint och helt underbart .. TID tillsammans med sina barn!!!

mmmmm nu får väl en viss människa bli förbannad för de ja skrev men ja skriver ingen som helst osanning i min blogg och skriver vad jag vill .. och passar de inte kan DU sluta läsa !!
Kommentera argt eller inte alls eller säg de rakt ut till mig men ja skriver va ja tycker .. va som e sant.. passar de inte slut o läs !!! för ja vet att jag har rätt .. så e det bara :P


Nej . Konsum nästa !!

Bus eller Godis ??

Vi har gjort båda, hemskt vilken busunge jag har .. eller 2 busungar helt enkelt,, har ätit godis och sett bolibompa efter lite potatisgratäng och kycklingfilé mumsigt som attan ..
Adam bad i dag om att träffa pappa .. eller att snart sova hos sin pappa .. o då tycker jag stefan ska ta åt sig det och ta barnen en extra natt när Adam vill eftersom han inte velat sova vid honom tidigare , tom sagt sj att han inte vill vara vid honom, ledsamt men sant .
men barnen ska sova vid honom natten mellan onsdag till torsdag då han lämnar dom på fm .. passar mig utmärkt för ja jobbar ju till 16 den dagen .. Barnen behöver träffa sin pappa mer än varannan helg.. men stefan har även gjort ett fel till och han har fått höra för de .. skriva om de här tänker ja inte göra me tanke på en vän till honom tycker det e fel att " peka " ut någon så där .. så vill ni veta .. får ni fråga honom eller mig .. vissa vet redan ..

nu sover Alex.. grannen kör lite dunka dunka ;) Adde Adde ..!!!!

Har messat med Anna och fick höra att Havanna är opererad och att allt gått bra, vicken lycka att få höra det .. :)
tösen är lika duktig och stark som sin mamma .. Jag har tänkt så mycket på er !! <3  Kramar till er !!

nu ska ja se klart byggare Bob med Adam .. jisses va roligt det e tjoohooo :P
sen ska han sova ..
i morgon e de lördag .. va ska man hitt på då med barnen .. förslag önskas !!
hoppas på fint väder iaf !

SOL!!

Tror inte de e sant men det e sol .. i natt har det vart väldigt lite sömn, Alexandra vakna igår kväll och vart vaken en stund, vakna av sin förbannade hosta .. SUCK!! i dag ringde jag säkert 5 ggr innan jag fick tag i bvc, Hon hade då missat att ringa upp mig, skulle kolla tider och hoppades alex kunde få en tid .. Men kl är nu halv 2 snart och ingen som ringt, ok att ja inte får någon sömn .. men jag blir ju orolig, vet att den här flytande Ventolinen hon får inte hjälper ej mycket .. bara för en kort stund .. GAAAAAAAAAAH TOK!

menmen .. va kan man göra mer än att stå på sig .. ???!!!


ja och barnen har vart och handlat fredagsmys .. GOTTANS!!! Älskar fredagar tillsammans med barnen :)


Nej nu ska ja tydligen måla en båt till Adam, se hur man nu lyckas med det :P

Inte roligt

att vara sjuk .. eller sjuk o sjuk., ja har vart lite matt, vakna ju i natt med feber och ont i kroppen, när barnen skulle upp i morse va ja trött som en Gnu!! och hade då också ont i kroppen vicket försvann .. nu har ja ont i halsen och i nacken vicket ja alltid får då ja har feber eller e förkyld ..
så Inte roligt att heta Malin i dag inte, även fast jag e sjuk måste ja ta hand om barnen .. och konstigt nog så orkar ja det .. har ju inget val är ju van för det har ju alltid varit så .. även när Jag bodde med barnens pappa ..
Har tom tvättat i dag fast jag inte orka .. men va tvungen, tvättkorgen va ju smockfull .. så bara att ta en alvedon och sätta igång .. Alvedon har vart min räddning i dag ..
I dag kom det ett brev till Alex, vaccination .. den 25 .. men då jobbar jag o ska då fråga stefan om han VILL eller KAN gå dit med henne .. Jag måste jobba .. Han går bara hemma .. är ju arbetslös..
i morgon ska Jag ringa bvc igen .. svårt o få tag i madam där .. har tom talat in ett meddelande att hon ska ringa upp men ingen som ringt , hon kanske ringer i morgon .. Måste ta upp detta med Alex hosta, den blir fan inte bättre, hon måste ha nått annat än de där flytande hon har nu .. Hon bara hostar och hostar och de där flytande hjälper bara i en kort stund .. stackars lilla tösen .. o stackars mamma som aldrig får sova .. :/


sova får man göra då man är äldre och barnen inte bor hemma :/



Annars skulle de va roligt att prata med någon vuxen :D har bara pratat barnspråk hela dagen, förutom då ja sa " Hej" till killen i kassan på konsum, men räknas väl inte :/
fast Johan skulle komma förbi på en cig sen kanske ..

läsa lite bloggar kanske .!! kolla runt om det hänt mer på facebook.. åååååh vicken roolig kväll ;/

feber

Mmm i natt har jag legat med feber .. lagom jag gick och la mig igår så knacka det på dörren, ja gick aldrig och öppna, efter en stund lät de som att någon sparka till dörren :/ hm tänkte jag .. men sen .. vakna av feber , törstig och ont i kroppen ..
Alexandra vakna kl 5.. fick välling och somna sen om .. hon har hostat mycket i natt med .. va e de me hennes hosta, varför blir den aldrig bra, o det e ju inte så lätt att få tag i Bvc direkt ..

suck !!
Jag och barnen har vart inne hela fm faktiskt .. ja tvättar just nu .. känner mig bättre men inte helt pigg .. dom ringde från jobbet och undra om ja kunde jobba i morgon men, nej .. ska inte vara bland dom gamla med ont i halsen och precis haft feber .. o jag e ju så att ja får ju feber under natten och e oftast feberfri under dagen .. precis som att jag inte ska ha feber för att orka med barnen under dagen .. knappt så Jag gör det ..
Nu har jag iaf sökt och fått heltid för barnen på dagis ifall att jag behöver jobba .. känns bra .. slipper jag tänka på barnvakt o sånt ..

Längtar till jul .. det kommer bli en ganska snål Jul från min sida .. men det e tanken som räknas !!
<3
Längtar till jul !

Fika med vänner från Visby

men innan städa ja eftersom de såg ut som det gjorde .. Ringde Nina en sväng .. alltid lika trevligt att prata med henne :) vid 11 kom Jocke och Jocke på lite kaffe .. roliga,lite småknasiga men trevliga vänner från stan .. drack massa kaffe, snacka skit .. Sen kom Micke,Linda och lilla Felicia också .. :) så fortsatte snacka skit :) och vipps va kl kvart i 3 och dags att hämta barnen på dagis ..
Till affären och handla smör .. hem och mysa under en film för de va så kallt.. 18 grader ska man fan inte ha i en lägenhet :/ suck! ja som ringde till gotlandshem i fredags .. suck !!

Elin elin elin .. tänker på dej .. veet att det e jobbigt .. ja kan aldrig ens föreställa mig hur det kändes då håret föll av :( vet att ditt hår .. alltid vart .. Jaa så speciellt för dej.. ja har alltid vart avis för ditt hår för det har alltid varit så fint .. Älskar dig syster ! Hoppas de hjälper dig på nåe vis att du får veta att av mina kanske 16 vakna timmar . så tänker jag säkert på dig 10 timmar av dessa 16 ..


En annan tanke har jag på Anna och Havanna med .. skickar ner många många kramar Anna och Havanna !!!!!!!!!! <3

.....

barnen e sjuka .. eller va tydligen i helgen då dom va hos stefan, men har inte märkt av nått i dag .. dom får vara hemma i morgon med o fortsätter de som de gjort i dag får dom gå på dagis på onsdag iaf .. min helg börja bra, slöt dåligt.. såra en vän,, sättet ja såra henne på de ångrar ja inte .. ni som vet ni vet .. ni andra.. lär väl få veta eller så inte .. de ja vill säga är att jag inte ångrar det Jag gjort utan att jag såra henne .. det ångrar jag .. men hon har gjort saker mot mig som ja förlåta henne för .. o det va inte speciellt snälla saker .. så varför kan hon inte förlåta mig ???!!! avis ??? hon tyckte inte ja vart ärlig .. men jaja.. ja vet va o hur jag vart ärlig .. ja vet att ja såra henne ja kan inte få det ogjort .. men ångrar inte sj händelsen, bara att jag såra henne .. ibland tänker man bara inte just då .. Att FELA är mänskligt , men att förlåta det är Gudomligt !!! sant så sant Elin underbara Granna tack för att du gick till affären åt mig .. underbara du !!!

Pappa helg

I dag kl 9 kommer stefan och hämtar Adam och Alexandra ..
Igentligen är det bestämt att han ska hämta på dagis . men tydligen så vill han hämta här hemma
nu när han är arbetsös o så .. men hmm.. Jaja ..
Alexandra kräktes igår kväll :( lilla tösen .. meen bara en gång .. i dag är hon som hon brukar, pigg,busig, " full i fan " GLAD .. sitter här och leker med sina leksaker och börjar bli arg över att bollen inte gör som hon vill ..
Adam sitter under täcket och ser på bolibompa .. och bara Myyyyser :)

Hoppas inte mina barn åker på en jädrans magsjuka nu .. Dom ringde ju från dagis i onsdags strax före 3 om att Adam hade sååå ont i sin mage.. när ja kom dit såg jag att Han såg bajsnödig ut .. o han tog lixom i som att han höll emot .. Han fick iaf åka vagn medans Jag bar Alexandra o hon e bra tung nu tycker jag :/ *pust*
Väl hemma va de första Adam sa " Jag måste bajsa mamma " på med bjöja (vicket han ännu bajsar i) o när han va klar sa han att han inte hade ont i magen .. att han då va bajsnödig på dagis men inte våga/ville bajsa för att han får ingen lugn o ro .. rädd att barnen ska skratta åt honom :( Lilla gubben.. de e ju hemskt .. Så min undran är " Hur länge gick han igentligen bajsnödig " sånt här är ICKE bra .. han kan bli förstoppad lillplutten :(
Hu . så ska verkligen prata med fröknarna på måndag då Jag hämtar .. Så här ska Adam inte behöva känna ..Jag ska inte behöva åka frå jobbet för att han inte kan bajsa på dagis .. HU hemskt :(


I dag kommer Linda och Sanna med bebbe hit :) dricka lite kaffe .. ska bli trevligt .. :) måste även tvätta .. HOPPAS HOPPAS de finns tvättid till mig nu vid 10 så ja kan tvätta upp de där som Alex kräktes på :( hu ..

Mys och födelsedagskalas

I dag har Jag och barnen varit hemma och haft mys,målat,pysslat,gjort koja som Alexandra rev heela tiden :/ busiga unge ..
Käka lite lunch, Alexandra sov sen lite middag ..
Jag och Adam prata lite om julafton :)
snart Jul . Jag Älskar verkligen julen, åh mysigare har det blivit sen Jag blev Mamma och får fira med mina 2 barn ..
Kl 15.00 gick vi på kalas .. till lilla Ebba som fyller 1 år i dag .. hipp hipp HURRA HURRA HURRA HURRAA
God fika, och mycket trevligt sällskap .. tack för att vi fick komma och fira lillskruttan som nu är stor tjej, Hela 1 år !!
Va dum o inte tog några kort .. dumma dumma Jag :/
Tacka o bocka o sa Hejdå .. gick till affären, hem o laga middag, kolla film i soffan tillsammans, Byggare Bob .. Barnen sover nu .. I morgon ska dom åka till sin pappa .. :( Kommer sakna dom som alltid då dom åker dit,meeen dom behöver sin pappa också .. åh ibland kan det vara bra att sakna lite granna .. vill ju att mina barn ska få chansen att få ha båda sina föräldrar ..

I morgon kommer Linda och kanske Sanna med liten bebbe och dricker kaffe och umgås lite .. ska bli trevligt,, HOPPAS verkligen sanna förljer med, vill se lilla bebbe lite mer .. hålla bara liiiiiite ;P

ett litet foto på Alex när hon hjälper mig slå in Ebbas paket .. hon slog in sig sj i snören :P





Hipp Hurraaaaa

För söta och underbara Ebba Hedman som fyller 1 år i dag .. Hoppas du får en underbar dag med mycket gott, fina och roliga paket .. vi ses i eftermiddag tösen !!!!!!!!!
<3



...

Tänker på livet i sig .. det perfekta livet,Finns det?
Har börjat tänka på livet på ett helt annat sätt, tar tillvara på det på ett helt annat sätt ..
är glad för små saker, samtidigt som ja ibland blir lite nere och tänker på hur fan ett liv kan få en vändning på en sekund..
Alla vänner man i dag har tagit avstånd från i dag för små saker igentligen .. så jädra dumt ..
Livet är fan i mig inte lätt, det ska de nog inte vara hela tiden heller,

Ni som läser vet nog just varför ja börjat tänka annorlunda nu .. Mm precis .. syster ..
Min blogg kommer handla väldigt mycket om henne , mina tankar ..
Jag kan inte göra allt, men kan göra liite .. o de ja kan har ja nog gjort ,, gör det ni med, ett litet bidrag till cancerfonden kan rädda många många liv .. Man kan inte göra allt, men man kan göra lite för att hjälpa ..
ett litet bidrag .. 
Man kan aldrig veta som blir drabbad, om du sj blir drabbad .. dina nära och kära
En helvetes sjukdom .. Hatar den, ja Hatar är ett starkt ord .. men jag Hatar verkligen

Det som är så jobbigt att man e så maktlös, VILL hjälpa Dig Elin men fan .. sitter här flera mil ifrån dig med ett hav emellan .. o kan inte göra ett enda dugg ..

Vill åka till dig, krama dig, prata med dig, bara vara hos dig stödja dig för känns som det lilla jag gör inte är mycke nog ..
Sån saknad jag känner nu har jag aldrig någonsin kännt förrut ..
en jävligt jobbig saknad !!
Vill till skåne NU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trevlig fika

Barnen är lämnade på dagis, har haft en mycket trevlig fm fika tillsammans med Sanna .. Mycket prat .. kändes riktigt skönt att prata av sig om allt möjligt som hänt dom senaste månaderna..  och händer runt omkring mig, känns skönt att ha ännu en väns stöd i allt detta svåra som varit och som är just nu .. vi båda behövde prata ur oss .. det kändes riktigt bra !!
Jag somna tillsut igår kväll.. tänkte mycket på dig Elin .. på hur mycket jag saknar dig.. hur mycket jag vill åka ner till dig .. hur jag nu ska lyckas det med den låga inkomst jag faktiskt har ..
Vill bara träffa dig och din familj, krama om dig, umgås med dig, på det viste som bara du och Jag kan .. Jag vill Träffa dig.. Jag behöver få träffa dig ..
När ja pratar om dig sitter gråten ibland i halsen .. men jag e som jag är .. gråter när jag är sj .. svårt att " dela med mig " av allt det jobbiga jag bär på .. Vet att det är fel .. vet att så många vill att jag ska visa utåt, berätta hur jag igentligen mår, gråta .. Men .. jag är som jag är ..
Du har accepterar din sjukdom Elin, vet ej om jag någonsin kommer att göra det tyvärr :(
Kanske är skillnad för en närstående än för den som de i själva verket är drabbad ..
vet inte !
Allt är iaf så jävla overkligt .. fattar det inte, vill inte fatta det !
jag vill finnas där för dig, för Magnus för dina barn .. Men .. fan i helvete .. PENGAR väx på träd ..

Jag kan säga så här .. Jag är riktigt nöjd med mitt liv, ja går inte runt och mår dåligt varje sekund, MEN har en svacka då o då när Elin kommer på hjärnan .. Min syster, Min bästa vän !! Mitt eget kött och blod .. Varför i hela helvete.. VARFÖR JUST DU !!!!!??!?!!?????!??!!?!

nyp mig .. för Jag vill vakna ur denna helvetes marddröm.. för detta ska inte behöva hända  en sån underbar,omtänksam,kärleksfull människa som Du Syster ! <3 <3 <3 <3





Kan inte sova

läste en blogg om en tjej på 26 år som kämpat för sitt liv med sin cancer .. kunde inte sluta läsa den.. ska nog inte läsa sånt, men fastnar endå framför datorn och läste denna blogg .. suck !! tänker på min syster.. mamma o pappa är snart framme hos dom.. jag vill också vara där .. vill träffa min syster, min bästa vän .. men har ej råd,körkort,bil,flygplan,helikopter.. :( suck!!

neeej Har lovat Elin att vara stark o om det e de enda ja kan göra för att på nåe vis hjälpa henne, få henne styrka att vilja och fortsätta kämpa så ska ja ta mig fan vara just det ,
STARK !

Jag älskar dig syster!!

Mycket gjort !

Ja de kan man då säga att jag fått ..
När ja lämna barnen på dagis vid 9 gick jag hem och diska undan från middagen igår kväll.. ( orka faktiskt inte ta det igår ) Börja sen riva ur alla sängkläder i varje säng här hemma, Även överdraget till soffan och börja sen tvätta kl 10 .. på med musik på datorn och börja plocka i ordning alla leksaker nere och i Adams rum .. damma övervåningen sen nedervåningen .. sen sprang jag några vändor till tvättstugan och tog sen golven .. FÄRDIGT! hur skönt är det inte när man har en ren lägenhet,nybäddat i sängen ..
gick sen en promenad runt slite ringde och väckte Therese ... upp och våldgästa henne en stund .. sen hem och bada ett varmt bad .. kl 17.00 kom barnen .. hade vart med Stefan 2 timmar ..
fixa middagen .. mys framför tv:n till bolibompa med barnen .. lite bad på det .. sen nattning .. nu sover dom sen en timma tillbaka ungefär ..

nu prata Jag med Nina .. så ska fortsätta med det .. tjatjiing !!

Syster

Satt precis och läste min systers blogg om hennes cancer .. :( va riktigt riktigt jobbigt att läsa.. läsa hur sjuk hon igentligen är ..


www.elinhejdenberg.blogg.se




Sitter på denna jävla ön jävel o kan inte besöka henne, krama henne när hon kanske behöver det .. bara för att sitta och låta henne prata,gråta skratta !!eller ha så där roligt som bara hon och jag kan tillsammans
förbannat!! förbannade jäva sjukdom !! ja nu svär ja som fan !! det skiter jag i för just nu är jag jävligt förbannat ledsen .. förbannad !! varför hon             ?!??!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!!!! varför finns denna jävla sjukdom ?!?!?????????????????

förbannade jävla skit !!



Du är min allra allra bästa vän.. min syster !! Älskar dig ELIN !! <3 va ska ja göra??säg va jag kan göra för dig .. snälla vill göra nått!!!!!!!!!??!!!?!?!?







Min Pappa

Ja i dag är det farsdag ..
Så Pappa .. du är den roligaste,busigaste , underbaste man jag känner ..
Älskar dig pappa .. du är Toppen !!

<3  .........................................................................................................................  <3

Va ganska länge sen jag skrev nått i min blogg, har inte haft lust .. inte haft insperation att skriva nått ..
Adams feber är iaf borta .. Tack och lov !
Han va hemma från dagis heela veckan och det märks att Han är i behov av det nu .. så Han ska dit i morgon ..

Så vad har hänt sen senast ..
I fredags hade vi besök från Kalmar, Adams Gudmor Caroline kom och drack kaffe, Besök från stockholm Helena,Micke och barnen .. Besök från Närs, Therese och Casper, en väldigt trevlig eftermiddag, va riktigt rooligt att ses igen .. !!
På kvällen när barnen nattats kom en kompis och såg film .. Har inte träffat honom sen vi tog studenten så det va jätte roligt att ses .. såg på en komedi, riktigt rolig film :)
Så fredagen börja bra och slöt även bra !!
I går lördag va ganska lugn .. förutom all trots från Adams sida .. :/
Alxandra e som hon e :) men vilken stor tjej hon börjar bli nu .. förstår på ett helt annat sätt, leker på ett helt annat sett, pratar allt mer o mer .. jätte roligt .. :) lärt sig vissa djurläten :)


Annars e det ganska bra .. tänker då o då på min syster som kämpar .. Ibland kommer det över mig .. men försöker att tänka positivt som Hon faktiskt gör .. På onsdag ska hon få nästa cellgiftsbehandling .. Mamma o pappa åker ner i morgon kväll .. Jag vill också :(
ELIN vet att du läser detta !! Det är svårt att vara stark , men för din skull ska jag vara det ..
Älskar dig systeryster! Du är den mest underbaraste människan jag känner på denna jord !
Du Är o kommer för alltid vara min Bästa vän .. <3

Möte och sjuk kille ..

efter att ha lämnat Alexandra på dagis i morse, ( adam va jätte sur för att han inte fick gå i dag ) Kvart i 10 åkte vi med Therese till stan, Skull på möte .. handla lite bröd på willys sen hem ,Adam ligger nu totalt slut på soffan .. lilla gubben . han åt lite av en bit korv i stan, drack lite cola .. lite godis, men inte mycket .. Alltså mår han inte speciellt bra, Han orka äta lite glass iaf, Glass e bra när man e sjuk :P Han orka inte gå och hämta Alex, börja gråta när ja prata om det, Och eftersom Stefan är arbetslös igen så bad jag honom att hämta Alex .. Han gick med på de :O !!!!!!!!

I kväll ska vi äta middag med therese, kotlett,pommes och beasås .. GOTT !!


Har hunnit städa undan lite här hemma medans Adam har legat helt avslagen på soffan, Stackarn :( Lilla gubben.. hatar när mina barn e sjuka .. skulle ge vad som helst för att byta med honom .

Dagisfotona på barnen är riiiktigt riiiktigt fina.. blev så nöjd med dom :D duktiga barn :D


nej .. hej svejs !!!!





Hipp hipp HURRA!!

för Min grannjävel Elin som fyller 24 år i dag .. Hoppas du får en underbar dag idag, fast du ska jobba hela dagen vännen .. Många många grattis kramar från mig och barnen

....................................



Och om denna helg .. orkar ja inte ta just nu .. Adam är hemma, han har haft hög feber i helgen .. 40.5 igår .. men Alex lämna stefan på dagis kl 9 i morse ..  I dag ska jag och Adam ta de lungt, mysdag bara han och jag =)







~ Det blir inte alltid som man tänkt sig .. kanske bättre ~

RSS 2.0