trevlig fika

Barnen är lämnade på dagis, har haft en mycket trevlig fm fika tillsammans med Sanna .. Mycket prat .. kändes riktigt skönt att prata av sig om allt möjligt som hänt dom senaste månaderna..  och händer runt omkring mig, känns skönt att ha ännu en väns stöd i allt detta svåra som varit och som är just nu .. vi båda behövde prata ur oss .. det kändes riktigt bra !!
Jag somna tillsut igår kväll.. tänkte mycket på dig Elin .. på hur mycket jag saknar dig.. hur mycket jag vill åka ner till dig .. hur jag nu ska lyckas det med den låga inkomst jag faktiskt har ..
Vill bara träffa dig och din familj, krama om dig, umgås med dig, på det viste som bara du och Jag kan .. Jag vill Träffa dig.. Jag behöver få träffa dig ..
När ja pratar om dig sitter gråten ibland i halsen .. men jag e som jag är .. gråter när jag är sj .. svårt att " dela med mig " av allt det jobbiga jag bär på .. Vet att det är fel .. vet att så många vill att jag ska visa utåt, berätta hur jag igentligen mår, gråta .. Men .. jag är som jag är ..
Du har accepterar din sjukdom Elin, vet ej om jag någonsin kommer att göra det tyvärr :(
Kanske är skillnad för en närstående än för den som de i själva verket är drabbad ..
vet inte !
Allt är iaf så jävla overkligt .. fattar det inte, vill inte fatta det !
jag vill finnas där för dig, för Magnus för dina barn .. Men .. fan i helvete .. PENGAR väx på träd ..

Jag kan säga så här .. Jag är riktigt nöjd med mitt liv, ja går inte runt och mår dåligt varje sekund, MEN har en svacka då o då när Elin kommer på hjärnan .. Min syster, Min bästa vän !! Mitt eget kött och blod .. Varför i hela helvete.. VARFÖR JUST DU !!!!!??!?!!?????!??!!?!

nyp mig .. för Jag vill vakna ur denna helvetes marddröm.. för detta ska inte behöva hända  en sån underbar,omtänksam,kärleksfull människa som Du Syster ! <3 <3 <3 <3





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0