feber

Mmm i natt har jag legat med feber .. lagom jag gick och la mig igår så knacka det på dörren, ja gick aldrig och öppna, efter en stund lät de som att någon sparka till dörren :/ hm tänkte jag .. men sen .. vakna av feber , törstig och ont i kroppen ..
Alexandra vakna kl 5.. fick välling och somna sen om .. hon har hostat mycket i natt med .. va e de me hennes hosta, varför blir den aldrig bra, o det e ju inte så lätt att få tag i Bvc direkt ..

suck !!
Jag och barnen har vart inne hela fm faktiskt .. ja tvättar just nu .. känner mig bättre men inte helt pigg .. dom ringde från jobbet och undra om ja kunde jobba i morgon men, nej .. ska inte vara bland dom gamla med ont i halsen och precis haft feber .. o jag e ju så att ja får ju feber under natten och e oftast feberfri under dagen .. precis som att jag inte ska ha feber för att orka med barnen under dagen .. knappt så Jag gör det ..
Nu har jag iaf sökt och fått heltid för barnen på dagis ifall att jag behöver jobba .. känns bra .. slipper jag tänka på barnvakt o sånt ..

Längtar till jul .. det kommer bli en ganska snål Jul från min sida .. men det e tanken som räknas !!
<3
Längtar till jul !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0