Vår helg

Ja detta va min och Robins barnfria helg tillsammans, och det va väldigt mysigt !!
Jo visst sakna jag Adam och Alexandra, men hade ju Robin här hos mig, va riktigt riktigt mysigt,
han kom hit vid 17 tiden, gick bort till en kompis senare och ät lite tacos, drack lite gott, gick nerförbi pizzan en sväng,
På lördagen tog jag en rejäl sovmorgon =) det va riktigt skönt, mysigt att vakna tillsammans med någon som Robin :)

Min syster ringde och vi prata i över en timma .. :D utan tårar, men visst tårarna va inte långt borta , Men .. vi klara det utan tårar :D
fick sen lite brådis då det va dags att ¨ka till fårösund för att hälsa på Nina,Christoffer och lilla Miranda =) sötnos!!

Åkte hem,beställde pizza och gick sen in till grannjävlarna Elin och Adde där även Anna och lilla Havanna va =) hade verkligen  jätte trevligt snacka skit om vartannat, mysa med Havanna .. underbart söta unge, så glad och snäll och jollrar =)
I dag har Jag och Robin vart hemma och haft myspys för hela slanten =) Gick sen bort till Therese och snacka lite skit, Han åkte hem vid 19.00 ungefär :( snyft!! men vi har haft en jätte mysig helg tillsammans, Jag har saknat mina barn jätte jätte jätte mycket, Men det kan ibland vara bra att sakna, Men i morgon ska jag hämta dom på dagis kl 15.00 kommer kännas rikigt riktigt skönt att få hem mina små igen =)

I helgen som kommer prata jag och Robin om att jag och barnen ska få träffa Hans barn =) det ska bli roligt .. Har inte gjort det ännu :(

Hoppas det går bra i morgon systeryster då du ska ta mer prov :( o tisdag närmar sig med stormsteg,!!
Overkligt.. meeen vi ska klara detta .. TILLSAMMANS!!!


Snart förhoppningsvis ska jag få börja jobba igen, käna pengar .. :D känns riktigt riktigt bra!!!

Men .. NU ska jag sova ..
nattinatti !!

Saknar Mina barn .. Saknar dej Robin !! Saknar min syster, tänker på dej !!!!! <3

Kommentarer
Postat av: sophi & justin

Läste om din syster, fy vad hemskt. imorgon skall jag till staden och då skall jag allt handla en fin "stöd bröstcanser" forskningen sak. har aldrig gjort det förut, men nu känns det helt rätt!

2009-10-19 @ 20:40:23
Postat av: malin

Tack sophi, ja det e hemskt och overkligt, man kan inte tro det e sant :( Jätte gulligt att du gör det, bara inte för min syster utan för alla som e drabbade eller som blir drabbade, det e verkligen fint gjort !

Ta hand om dej ! kramar

2009-10-19 @ 23:23:15
URL: http://pancaks.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0