Helgen e förbi

Och det har vart en bra helg .. umgåts med barnen, gjort dom vanliga sysslorna som man normalt gör varje dag ..
Johan kika in då o då i fredags, han va inne vid grannen, han kom sen o vi såg lite film,
lördagen, va ja och barnen vid Johan, Han köpte lördagsgodis, Alexandra åt klubba och kladda ner typ hela lägenheten, (Sorry Johan)  Vi såg Ice Age, Den filmen e faktiskt rolig :D , Men så e de ju Jag och min humor också ..
Gick hem vid lunch, laga mat, tvätta .. skit tråkigt, hatar att ränna ut till tvättstugan, klä på barnen en gång i timmen BARA för att gå dit .. suck! måste ha en egen tvättmaskin alltså, de hade inte vart helt fel, Vi fika lite sen på eftermiddagen med pepparkakor,levande ljus, riktigt mysigt ..
På kvällen det gamla vanliga, äta mat, vi åt TACOS som jag vart sugen på så länge, ljuger inte om ja säger att ja vart sugen i 2 månader på det :/
gott va iaf det
På kvällen dom vanliga rutinerna, Bad,läsa saga, myspys framför tv:n med täcken.. sen sov barnen gott !
På kvällen kom Johan och såg film :) vi drack typ en kanna kaffe.. Anna kom förbi ..

igår söndag .. va det julmarknad i slite .. men gu så trist .. det e inte som förr, inte en gnutta julstämmning över huvudtaget, :( såg på isdans, fika med julmust,pepparkakor och lussebulle, sen dans kring granen , Adam tyckte de va jätte roligt, Alex ville först bli buren, mot slutet skulle hon gå sj o när det va slut ville hon dansa mer o mer :D dom fick varsin godispåse och vi gick hem och laga kycklinggryta me ris .. Mina bröder kom o åt middag med oss.. vi fika lite, barnen somna , dom åkte hem, ja såg tv .. hmm.. prata i tel :/
sen natta ja mig sj ..

i dag e barnen på dagis, o 4 dagar utan dagis för Adams del e länge, skönt att det e måndag så han kan få gå dit och träffa kompisarna,, tro nu inte att ja inte gillar att ha mina barn hemma, för så e de inte, älskar att umgås med dom, MEN för Adam som e en liten dagisunge ..så e 4 dagar från dagis lång lång tid ..
I dag har ja inte så mycket att göra faktiskt ..
har druckit kaffe med Elin, ska upp o bädda sängarna nu ..
sen vet ja ej :/
Det blir ju lite tråkigt att inte ha nått att göra :(

längtar till Januari då ja ska åka till skåneland på dop .. Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


<3<3<3<3<3

vill ha en kamera så ja kan få ta bra bilder på barnen o lägga upp i bloggen :/



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0